Sminkespil

Ellie Fab Selfie

Ellie føler sig fabelagtig i dag, og hun ønsker at tage den bedste selfie nogensinde! Hun er nødt til at beslutte et kig så gå gennem forskellige frisurer og …

FABULOUS FASHIONISTA

Opdag nogle af de mest fantastiske kjoler, toppe, bund og tilbehør til denne fashionista! Lav et fantastisk udseende til hende, prøv på alt tøjet i skabet. Match dem med …

LEGO PRINSESSE SPIL

Har du hørt nyhederne, piger? Lego og Disney har en stor overraskelse for jer damer … en Lego Princess blander overraskelse. For at opdage det, skynd dig og få …

Fairy Make-up spil

Fairy Make-up spil definitivt det perfekte spil for dig. Giv de bedste skønhedsbehandlinger til dine kunder og vælg de bedste tøj fra mange kombinationer

MAKEUP FOR A STAR

Vores smukke prinsesse er en rockstjerne, og hun vil have en koncert meget snart. Hun har virkelig brug for dit specielle makeup design. Hjælp hende med at hente den …

Paris Hilton Make-Up

Smink Paris Hilton på din egen helt egen måde. Rigtig hyggeligt spil, hvis du elsker sminke, make-up og make-overs. Spillet betjenes med mus eller tastatur.

Sminkespil børn

Hvis du er vil med sminke, mode, makeup, pedicure, manicure, skønhed, hårmode og alt hvad der hører med til at være pige, så er der timevis af underholdning til dig, i de mange sjove spil, som du finder her på siden under sminkespil. Der er et stort og bredt udvalg af mange forskellige sminke spil, med alt inden for skønhed.

Hjælp alle de kendte på pigespil.dk

Eksempelvis kan du prøve at give High School Musical stjernen Ashley Tisdale makeup på. Og det er ikke det eneste, hun godt kan bruge din hjælp til. Hvis du er god til frisurer og hår, kan du også hjælpe hende der. Du kan også finde ud af hvilke solbriller og øjenskygge, der passer bedst til sangstjernen Katy Perry.

Hvis du har mod på det, kan du også prøve kræfter med den columbianske skønhed Shakiras smukke lange og krøllede hår i den sjove sminke spil Shakira.

I det store pedicure sminkespil Stylin’ Stuff kan du lære alt om hvordan du kan lave dine ellers lidt kedelige tæer om til lækre, farvestrålende og måske sjove. Hvis du synes det er sjovere med manicure til neglene, så skulle du tage og kigge forbi Miranda Manicure, hvor du kan vælge mellem stort set alle farver og hjælpe hende med at finde det helt rigtige look til hendes negle, så hun bliver klar til at gå ud.

Find den perfekte kjole & makeup

I sminke spillet sweet brides kan du sammensætte det perfekte sæt af kjole, taske, sko og smykker til den store dag. Du kan også bare finde inspiration til perfekte negle i spillet hot nail, hvor du hjælper en pige med at finde det perfekte look for både negle og makeup. Det er blot nogle af de mange rigitg sjove sminkespil, der er at vælge imellem.

 

Sminkespil. Ellie Fab Selfie · make selfie spil.

Hvis det ikke er nok med negle, brudekjole eller tæer, kan du også smutte forbi MyScene Beauty Studio, hvor du skal hjælpe de tre skønne veninder med at finde alt lige fra makeup, til sko, det rigtige tøj, tage dem med ud og shoppe, og hjælpe dem med at indrette værelset, præcis ligesom du gerne selv ville have det.

Som du kan læse, er der stort set ingen grænser for hvad du kan give dig til i vores store verden af sminke spil, makeup spil og modespil. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lære en masse ting, eller måske blære dig overfor dine veninder med hvad du kan, hvis du vælger at spille sammen med andre.