LEGO

LEGO PRINSESSE SPIL

Har du hørt nyhederne, piger? Lego og Disney har en stor overraskelse for jer damer … en Lego Princess blander overraskelse. For at opdage det, skynd dig og få …

Lego spil

Da LEGO begyndte at producere små klodser, der kunne samles, tilbage i 1949, var der nok ikke mange, der havde forudset, at LEGO skulle blive en af de største virksomheder i Danmark, og en virksomhed der skulle producere legetøj til børn og barnlige sjæle i hele verden og blive en af de førende legetøjsproducenter på det globale marked.

Alle elsker LEGO spil online

Men det blev de, og i dag er LEGO kendt lige fra København til Tokyo, New York og Paris. Alle elsker LEGO, og det gør vi også. Derfor har vi samlet et par af de bedste, sjoveste og gratis LEGO spil, som du kan have glæde af lige her i denne sektion.

Ninjago – Det nye LEGO

Du kan for eksempel prøve det seje LEGO spil Ninjago final battle, hvor du skal hjælpe den røde Ninjago med at besejre fjenden. Men du skal være hurtig på tasterne, og du skal slå til, når du får chancen, for han lader sig ikke besejre, sådan lige med det samme. Men heldigvis er din Ninjago også hurtig, og har et dødbringende sværd.

Det kan også være, at du er til lidt mere fredelige racer LEGO spil.

I spillet Crosstown Race skal du køre race mod en modstander, der skifter for hver bane. Du skal dog være hurtig og omhyggelig på piletasterne, det er nemlig ikke kun modstanderen, som du skal passe på, der er også masser af forhindringer på vejen, der sætter din fart ned, hvis du rammer dem, og sænker du først farten, så er din modstander lynhurtigt forbi dig, så det er med at være vågen i dette sjove LEGO spil.

LEGO spillet The Four Path på pigespil.dk

Endelig kan du også vælge LEGO spillet The Four Path, der faktisk ikke er et men hele fire forskellige små spil. Det hele handler om hvilken vej du vælger at gå, og alt efter hvilken vej du vælger, så former spillet sig efter det. Det eneste de har tilfælles, er at, de alle kræver at du er på mærkerne, hvis du vil have en chance for at opnå en god highscore i spillet. LEGO er en sammentrækning af.

God leg med de sjove LEGO spil, er det lige præcis hvad du får – god leg. Der er lidt forskellige at vælge imellem, så uanset om du mest er til race eller Ninjago spil, så er det rig mulighed for at slå sig løs sammen med de gode små LEGO mænd, som vi alle er vokset op med.