Heste Spil

Kæledyr Spil

Vores kæledyrsklinik er meget travlt i dag. Vi har katte, hunde, skildpadder, kaniner og papegøjer, der har brug for din lægehjælp.

Heste spil

I Danmark er der mere end 150.000 heste, hvilket betyder af vi er et af de lande i verden, hvor der er fleste heste pr. indbygger. Det siger en lille smule om hvor populære heste er her i landet.

Oplev selv at være hesteejer

Det er ikke alle der har mulighed for at have en hest af den ene eller den anden grund, men med hestespillene her på siden, har alle i hvert fald mulighed for at lille indblik i den store hesteverden, og du kan få en lille forsmag på hvad det vil sige, at være hesteejer, og det kæmpe arbejde der ligger bag.

Spil heste spil gratis online

I vores store sektion for hestespil, finder du virkelig noget for en hver smag, der er både en hestespil, der er realistiske, og hvor det handler om at passe og pleje din hest, ligesom der også er mange heste spil, hvor det mere handler om at få din hest til at se så godt ud som muligt.

Prøv eksempelvis My Unicorn Style, hvor du skal få en dejlig enhjørning til at se flot ud. Du bestemmer alt hved dens udseende lige fra farven på dens manke og hove, til om den skal have et mønster eller ej.