Hello Kitty

Hello Kitty spil

Selvom der nok ikke er mange, der tænker over det, så er Hello Kitty faktisk efterhånden ved at være en moden dame. Den lille kat dukkede nemlig første gang op i 1974, da den japanske illustrator Yuko Shimizu tegnede en kat, der senere skulle blive populær i hele verden. Et par år efter tog Hello Kitty turen til USA, hvor populariteten kun tog til i styrke og nu er Kitty et af verdens mest genkendelige brands, og der er et væld af sjove Kitty spil at finde her.

Hello Kitty er det perfekte pigespil.

Selvom hun er tegnet i Japan, så er hun i følge historien født lidt uden for London, og hun er lige så høj som fem æbler og vejer det samme som tre. Hun er god til at bage småkager, og så elsker hun sin mors hjemmelavede æbletærte.

Kitty White er en rigtig lille dame, hun er lidt genert og meget piget, og så er hun meget romantisk anlagt og drømmer om det helt store bryllup, men det er ikke noget der kommer til at ske lige med det samme, hun leder nemlig efter den helt rigtige.

Hello Kitty legetøjs produkter 

Der er lavet tusindvis af timers tegnefilm med Hello Kitty, både til dvd, biograf og til tv, der findes stort set ikke nogen beklædningsgenstande, der ikke kan fås på Kitty, og naturligvis har computerspilsbranchen taget fænomenet til sig.

Hello Kitty rygsække Hello Kitty telefoner

Der findes utallige Hello Kitty spil, og i vores sektion kan du stifte bekendtskab med Hello Kitty spillet Hello Kitty fan Room. Her skal du hjælpe Kitty med at indrette værelset på den helt rigtige måde.

Du skal hjælpe med at finde alt fra de rigtige gardiner i de rigtige farver og til det perfekte bord og den perfekte dug. Dette lille sjove og underholdende spil er fyldt med de flotteste farver og nuancer, og det er et rigtigt hyggespil.

Kitty White og alle hendes venner

Til dig der elsker katte, killinger og måske lidt mode
I de mange spil der findes, er der masser af udfordringer til piger i alle aldre, og hvis du er vilde med katte, killinger og Hello Kitty, så vil der være timevis af underholdning til dig i vores sektion Kitty White og alle hendes venner i Hello Kitty spillene.

Der bliver hele tiden udvides med flere spil, så det er bare at holde øje med sektionen hele tiden. Næste gang du kigger forbi, kan det være, at der er et helt nyt Kitty spil, som du ikke har prøvet før og som kan begejstre dig.