Disney

Disney spil

Disney står bag historiens mest populære figurer inden for tegnefilm og animationsfilm. Lige siden The Walt Disney Company blev stiftet for 90 år siden i 1923 af Walt Disney, har selskabet bragt os utallige glæder. De har stået bag legendariske og fantastiske figurer som Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule, Pluto og alle de andre.

Og netop de figurer er nogen af dem, du kan møde i de mange sjove Disney spil, som du finder i denne sektion. Der er garanti for timevis af underholdning i de mange sjove spil, der byder på udfordringer af meget forskellige typer.

Mød alle de kendte figurer i Disney spil Burbujas

Prøv eksempelvis det sjove Disney spil Burbujas, hvor Anders And, Fedtmule, Pluto og Mickey Mouse har vandkamp og du skal hjælpe dem. Du skal hjælpe med at få så mange bobler til at sprænge med så få klik som muligt. Jo flere der sprænger og jo færre klik du bruger, desto flere point får du også, som du kan dyste med dine venner om. Men du skal tænke dig godt om, for det er bestemt ikke lige meget hvilke bobler du vælger at sprænge.

Du kan også vælge Disney spillet Tennis, hvor du som enten Pluto, Anders Ans, Andersine, Mickey Mouse, Minnie eller Fedtmule skal forsøge at slå din modstander og være bedre til at få bolden over nettet, men du skal være vaks med musen, for det er ikke hvilken som helst modstander du står overfor på banen.

Disney Prinsesser spil

Hvis du kan lide at klæde rigtige prinsesser ud, skulle du tage og prøve spillet Princess Dressup, hvor du skal hjælpe den smukke prinsesse med at finde den helt rigtige kjole til hendes store oplevelser som kongelig skønhed.

Du kan også prøve kræfter med dine færdigheder som maler i Disney spillet Coloring Book, hvor du med mange flotte farver skal farvelægge Anders And og Mickey Mouse, og du vælger helt selv hvilke farver du synes de skal have, og der er jo ikke nogen, der siger at Anders Ands fjer skal være hvide, det kunne jo være at han i virkeligheden var flottere i grå, gul eller måske blå.

I vores mange Disney spil er der, som du kan se, en masse forskellige spil med de forskellige figurer som vi kender fra alt lige fra Disney sjov og til de mange film som har begejstret os de sidste mange år i biograferne. Det er derfor vi elsker Disney, og det er derfor vi elsker Disney spil