Spil med dyr

Spil med dyr

 

Der findes så mange forskellige og sjove dyr, og derfor findes der naturligvis også en masse forskellige sjove dyre spil. Der er både nogle nuttede, nogle lærerige og nogle fjollede dyr. Der er stor forskel på de mange dyrespil. I Farm Hero skal du finde fejl på billederne, så der skal du også bruge indersiden af hovedet, hvis du vil have en chance for at finde alle fejlene. 

 

I dyre spillet Æsel Labyrint skal du hjælpe æsel, som er kendt fra Shrek filmene med at finde igennem en masse labyrinter. Det starter let, men i som du kommer længere hen i spillet, bliver labyrinterne mere komplicerede, og du skal virkelig holde tungen lige i mundne for at hjælpe ham sikkert igennem.

Pet Care Pet Care
My Daily Ranch My Daily Ranch
Pandabjørn Pandabjørn
Farm Hero Farm Hero
Den Sultne Flodhest Den Sultne Flodhest
Jasmine Jasmine
Fruit Puzzle Fruit Puzzle
Bratz Petz Bratz Petz
Bongo Balls Bongo Balls
Bubble Bugs Bubble Bugs
Æsel Labyrint Æsel Labyrint
Kyllinge Hop Kyllinge Hop
Beaned Beaned
Algar Algar
Kyllingerne Angriber Kyllingerne Angriber
Funny Bubbles Funny Bubbles
Skøre Køer Skøre Køer
Elefant Minigolf Elefant Minigolf
Flyvende Polar Gris Flyvende Polar Gris
Abba The Fox Abba The Fox
Neopets Neopets
Klaver Med Dyrelyd Klaver Med Dyrelyd
Princess Kitten Princess Kitten
Dolphin & the Mermaid Dolphin & the Mermaid
Forest Creature Forest Creature
Dillo Hills 2 Dillo Hills 2
Precious Kitty Dentist Precious Kitty Dentist
Pet Stars Baby Pony Pet Stars Baby Pony
Happy Cute Zoo Happy Cute Zoo

Spil minigolf med elefanter

 

Du kan også vælge det sjove dyre psil Elefant Minigolf spil, hvor du sammen med en sød elefant skal gå 18 huller i minigolf. Men hvis du vil have en chance for ikke at bruge flere slags end nødvendigt er du nødt til at koncentrere dig. Det er nemlig ikke bare sådan lige til at lave 18 hole-in-one, slet ikke hvis man er en elefant. 

 

Fjlollede dyr er også sjove

 

Et af de absolut mest fjollede dyre spil, du kan vælge, er Flyvende Polar Gris, hvor du skal få en gris til at flyve så langt som muligt, ved at sætte en raket til den. Du styrer nogle pingvinger, og kan få grisen til at flyve endnu længere, hvis du kan få den til at længe på dem trampolin de løber rundt med. Jo længere grisen flyver, desto højere bliver de score, så hvis du gerne vil slå vennerne og veninderne, skal den flyve så langt som muligt.

 

Hvis vi skal blive i den lidt mere fjollede ende, så kan du også spille dyre spillet Skøre Køer, hvor der er en masse køer i besætningen, der er blevet gale, og du skal hjælpe med at fjerne alle de vanvittige køer, men du skal være hurtig på musen for at ramme dem, for de er hurtigere end men skulle tro. 

 

Hvis du er musikalsk anlagt, kan du også vælge at spille klaver. Der er dog den lille forskel, at i stedet for toner, kommer der dyrelyde, når du trykker på tangenterne. Så du kan skrive din egen lille symfoni ved hjælp af miav, vuf og fuglekvidder. Det bliver måske ikke det samme som Mozart eller Beethoven, men du kan sagtens få det til at lyde rigtig sjovt. 

 

Dyr er sjove, det er spil også. Derfor har vi samlet en sektion med dyrespil. De fleste børn elsker zoologisk have. Det er nok ikke alle børn, som mener at de kommer ofte nok i zoologisk have. Et godt alternativ dertil, kan være vores mange zoo spil.

Her kommer man helt tæt på dyrene, vores spil indeholder mange forskellige slags dyr, eksempelvis hunde, køer, grise, flodheste, pandaer og en række andre dyr.

På den måde kan man tage dyrene man måske kender fra zoologisk have, fra bondegården, fra TV eller helt andre steder, og på den måde stifte et nærmere bekendtskab til dem i dyrespil.

Blandt vores dyrespil finder du både fjollede, skøre og søde dyr. Måske kan du finde dit yndlingsdyr i et af spillene?

Du skal hjælpe dyrene i vores zoo spil igennem forskellige udfordringer, dette vil sætte både dig og dyrene på en prøve. Men, hvis man bare prøver nok gange, og øver sig. Så er vi sikre på, at i nok skal komme godt igennem spillene. Vi er ikke i tvivl om, at der ligger mange timer gemt, i de mange dyrespil. Vi håber at disse timer kan være både underholdene og lærerige. Ligesom med fuglene, vil man opleve at timerne bare flyver af sted.

Hvis man samtidig kan lærer lidt om forskellige dyr indirekte igennem vores zoo spil, så mener vi kun at det er positivt, at spillene har kunnet biddrage med mere en blot nogle underholdende timer.

De dyrespil vi udvælger til hjemmesiden, er spil som vi synes er både rigtig flotte og rigtig sjove. Vi håber selvfølgelig at i synes det samme.

God fornøjelse med vores gratis spil