Sonic

Sonic spil

 

Sonic The Hedgehog er lidt over 20 år, og lige som så mange andre computerspilsfigurer stammer Sonic fra Japan, hvor han første gang så dagens lys i 1991, da spillet Sonic The Hedgehog blev lanceret til Sega Mega Drive. Siden da har Sonic optrådt i en lang række computerspil af den ene eller den anden slags, og han er en af mange børn og voksnes favoritter. Sonic spil er næsten altid præget af en masse action og ikke mindst en masse underholdning, så hvis du kan lide fart og spænding, så er et af de mange Sonic spil helt sikkert også noget for dig. 

 

I vores sektion for Sonic spil finder du en bred vifte af forskellige spil, så det er bare at finde det du synes er sjovest, og så ellers gå i gang med det. Blandt andet kan du vælge det Tetris lignende Sonic Heroes Puzzle, hvor det handler om at få brikkerne til at falde helt rigtigt på plads, og få så høj en score som muligt. Om du så vil dyste mod vennerne og veninderne, eller du bare vil dyste mod dig selv, kan du jo altid selv bestemme. 

Sonic Island Sonic Island
Heroes puzzle Heroes puzzle
Sonic RPG part 1 Sonic RPG part 1
Sonic RPG part 2 Sonic RPG part 2
Sonic 1 Sonic 1

Klassiske Sonic spil på pigespil.dk

 

Du kan også vælge det mere klassiske Sonic spil, der bare hedder Sonic, hvor du som enten Sonic eller vennerne Tails, Knuckles eller Cream skal føre din figur sikkert gennem banerne, og du skal være vågen på tasterne, for det går stærkt og der er mange fare på vejen, som du skal være opmærksom på, hvis du ikke vil starte forfra hele tiden. De klassiske Sonic spil har været populære i mere end tyve år, og når du sidder og spiller det, er det ikke svært at forstå hvorfor, de kan nemlig være svært vanedannende, kombinationen af farten og de flotte farvestrålende baner gør spillet til et sikkert hit for børn og barnlige sjæle.

 

Du kan også prøve spillet Sonic Island, der minder meget om det klassiske Sonic spil. Også her handler det om at løbe og hoppe sig gennem en bane, hvor der er fyldt med farer, og hvor man hele tiden skal være opmærksom på, hvor man sætter af når man springer, og ikke mindst hvor man lander. 

 

Sonic spil har været populære de sidste tyve år, og der er ikke noget der tyder på, at de ikke også bliver det i de næste tyve år. Det er tidsløst underholdning for alle.