Sminkespil

Sminkespil

 

Hvis du er vil med sminke, mode, makeup, pedicure, manicure, skønhed, hårmode og alt hvad der hører med til at være pige, så er der timevis af underholdning til dig, i de mange sjove spil, som du finder her på siden under sminkespil. Der er et stort og bredt udvalg af mange forskellige sminke spil, med alt inden for skønhed. 

Paris Hilton Make-Up Paris Hilton Make-Up
Katy Perry Katy Perry
Shakira Shakira
Vanessa Vanessa
Bratz Makin´Up Bratz Makin´Up
Lilia Lilia
Pink Make-Over Pink Make-Over
Ashley Tisdale Ashley Tisdale
Candygirls Stylin Candygirls Stylin
Let´S Make Let´S Make
Smukke Negle Smukke Negle
Make Up Box Make Up Box
Ashley Tisdale Makeup Ashley Tisdale Makeup
Makeover Games Makeover Games
Lilla Make-Up Lilla Make-Up
MyScene Beauty Studio MyScene Beauty Studio
Miranda Manicure Miranda Manicure
Ramira Makeup Spil Ramira Makeup Spil
Make Up Og Smykker Make Up Og Smykker
Manicurespil Manicurespil
Secure Make-Up Secure Make-Up
Stylin Manicure Stylin Manicure
Pedicure Pedicure
Vild Med Prikker Vild Med Prikker
Smink Den Smukke Pige Smink Den Smukke Pige
Talita Talita
Fisher Price Beauty Salon Fisher Price Beauty Salon
Czarina Makeup Czarina Makeup
Bonnie Bonnie
Dazzling Nailes Dazzling Nailes
Cool Makeover Cool Makeover
Ruffled Perfection Ruffled Perfection
Girl Makeover Girl Makeover
Clikits Stylin Studio Clikits Stylin Studio
Classroom Make-Up Classroom Make-Up
Hot Nail Hot Nail
Sweet Brides Sweet Brides
Sminke Spil Fra Korea Sminke Spil Fra Korea
Happy Makeup Happy Makeup
Make Up Race Make Up Race
Catwalk Model Make Up Game Catwalk Model Make Up Game
Anna's Make Up Anna's Make Up
Beauty Resort 3 Beauty Resort 3

 

Hjælp alle de kendte på pigespil.dk

Eksempelvis kan du prøve at give High School Musical stjernen Ashley Tisdale makeup på. Og det er ikke det eneste, hun godt kan bruge din hjælp til. Hvis du er god til frisurer og hår, kan du også hjælpe hende der.  Du kan også finde ud af hvilke solbriller og øjenskygge, der passer bedst til sangstjernen Katy Perry. Hvis du har mod på det, kan du også prøve kræfter med den columbianske skønhed Shakiras smukke lange og krøllede hår i den sjove sminke spil Shakira. 

 

I det store pedicure sminkespil Stylin’ Stuff kan du lære alt om hvordan du kan lave dine ellers lidt kedelige tæer om til lækre, farvestrålende og måske sjove. Hvis du synes det er sjovere med manicure til neglene, så skulle du tage og kigge forbi Miranda Manicure, hvor du kan vælge mellem stort set alle farver og hjælpe hende med at finde det helt rigtige look til hendes negle, så hun bliver klar til at gå ud. 

 

Find den perfekte kjole & makeup

 

I  sminke spillet sweet brides kan du sammensætte det perfekte sæt af kjole, taske, sko og smykker til den store dag. Du kan også bare finde inspiration til perfekte negle i spillet hot nail, hvor du hjælper en pige med at finde det perfekte look for både negle og makeup. Det er blot nogle af de mange rigitg sjove sminkespil, der er at vælge imellem. 

 

Hvis det ikke er nok med negle, brudekjole eller tæer, kan du også smutte forbi MyScene Beauty Studio, hvor du skal hjælpe de tre skønne veninder med at finde alt lige fra makeup, til sko, det rigtige tøj, tage dem med ud og shoppe, og hjælpe dem med at indrette værelset, præcis ligesom du gerne selv ville have det. 

 

Som du kan læse, er der stort set ingen grænser for hvad du kan give dig til i vores store verden af sminke spil, makeup spil og modespil. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lære en masse ting, eller måske blære dig overfor dine veninder med hvad du kan, hvis du vælger at spille sammen med andre.