Online spil

Online spil

 

Hvis du er kommet for at finde spil online, er du kommet til det helt rigtige sted, i denne sektion bugner det nemlig med en masse sjove spil. Vi har samlet dem i forskellige kategorier efter hvem det er, der har lavet spillene. De er delt op mellem Upjers, Bigpoint, Goodgame Studios og Plinga, der alle har en masse forskellige sjove online spil.

Upjers Upjers
Goodgame Goodgame
Plinga Plinga
Bigpoint Bigpoint

Spil skal spilles online

 

Flest spil finder du, hvis du kigger på Upjers. Den tyske producent af online spil, har lavet hundredvis af spil, og i sektionen her, finder du et lille udpluk af nogen af de sjoveste, som de står bag. Eksempelvis er det her du finder en masse sjove dyrespil som My Free Farm eller My Free Zoo hvor du skal hjælpe med at passe enten en gård eller en hel zoologisk have. 

 

Skattejagt, diskoteksejer eller landmand. Du finder det hele på pigespil.dk

 

Du kan også tage på en spændende skattejagt i spillet Secret Relict. Her skal du samle sølv og guld for at købe de ting, der skal til, for at du som rigtig skattejæger kan gå på opdagelse, og finde skatte i jorden der hvor du går. Men du skal også passe på, for hvor der er skatte og rigdomme, er der som regel også farer der lurer rundt omkring, og det er ingen undtagelse i denne sjove online spil. Hvis du synes, at Secret Relict er sjovt, hvis du helt sikkert også få god underholdning ud af Koyotl, hvor du er en bjørn, der skal redde den by han kommer fra, der er under angreb af farlige fjender. 

 

Hvis du i stedet for Upjers klikker dig ind under Goodgame, kan du blandt andet finde online spillet Goodgame Disco, hvor du i bedste Sims stil, skal holde øje med et helt diskotek. Du skal både sørge for at der bliver lavet drinks, og at der er musik, så dine gæster har noget at danse til, mens de er på dit diskotek. Mens du mere er til landlig idyl, kan du vælge spillet Goodgame Big Farm, hvor du skal passe en gård og sørge for at der er noget, du kan høste. Du får hjælp af af den søde nabo, så du er ikke overladt til dig selv til at begynde med. 

 

Der er rigtig mange sjove online spil, som du kan spille alene eller sammen med dine venner og veninder, og uanset om du er til action eller hygge, så finder du noget der passer til dig. 

 

Nogle af de spil du kan spiller her inde er bland andet My free Zoo, Upologus, Big farm og Family barn som til sammen har mange millioner bruger verden over, som du kan spille gratis imod.

Her er de fedeste og cooleste gratis onlinespil, for eksempel  finder du det verdens berømte spil My free zoo hvor du skal passe én masse dyr i et zoologisk have, sidst men ikke mindst rod rund i spillene der er 100% et eller andet der sidder lige i øjet for din smag.

Husk du skal altid loge in med din E-mail adresse, hvorved du så kan spille med alle dine venner fra google + eller fra facebook. Et log in gør også, at du ikke skal starte spille forfra hver gang du slukker computeren, samt at dine opbygninger og fremskridt i spillene altid bliver gemt)

Husk at i nogle af spillene her på pigespils onlinespil kan man købe sig til extra ting og features i online spillene hvor du vil kunne speede din level up, meget vigtig hvis du er under 18 så husk endelig at spørg en voksen inden købet!

Vi venter spændt da der kommer snart  spil med Monsters high dem fra Mattel som også har lavet Spidermand, Hulk, Batman Osv.