Mario

Mario spil

 

Der er nok ikke nogen tvivl om, at Mario brødrene er en af verden mest kendte, populære og elskede computerspilsfigurer. De så første gang dagens lys for 30 år siden, tilbage i 1983, da den japanske spilproducent Nintendo sendte mario spillet Mario Bros på gaden. Et par år efter udkom det endnu mere populære Super Mario, og det er da også Mario der er løbet med langt mere opmærksomhed en Luigi. Der er mange, der betegner Super Mario Bros som et af de bedste spil nogen sinde, og der er da også kun et enkelt spil i historien, der har solgt mere - nemlig Wii Sport.

Mario game1 Mario game1
Monolith mario Monolith mario
Sunshine Sunshine
Power coins Power coins
Mariobros Mariobros
Mario Star Scramble Mario Star Scramble

De sjoveste Mario spil  på pigespil.dk

I sektionen for Mario Spil finder du et lille udvalg af nogle af de bedste og sjoveste Mario spil, du kan finde online. Prøv eksempelvis Mariobros der er en helt klassisk udgave af mario spillet, hvor du skal styre enten Mario eller Luigi gennem en bane fyldt med forhindringer, men også fyldt med guldmønter, som du skal samle for at få ekstra liv.

Du kan også prøvet spillet Sushine, der på mange måder minder om det klassiske mario spil, der er dog udover visse ligheder også visse forskelle. For eksempel er Mario i Sunshine udstyret med en jetpack, der gør at han udover at hoppe også kan flyve en smule, men ikke så lang tid af gangen, så det handler om at time brugen af hans jetpack helt perfekt så du ikke pludselig løber tør.

I Mario spillet Power coins vælger du også selv, om du vil spille som Mario eller som Luigi, og her skal du samle mønter og andet godt, der falder ned fra oven, men du skal også være opmærksom på, ikke at blive ramt af de forkerte ting. Det er nemlig ikke alt, der kommer fra himlen, som er lige godt. Jo længere du når hen i spillet, desto flere ting er der også, som du skal passe på og jo kortere er der også mellem de dødbringende ting, der dumper ned. 

 

I Mario Game1 handler det meget enkelt om, at du skal nå at hoppe på så mange af de farlige fjender som muligt, på den tid der er til rådighed. Når du når et vist antal kommer du videre til næste level, hvor er der er endnu flere fjender, men også endnu flere point at hente, men du skal være vaks på tasterne, for de er hurtige. Mario spil har været sjove lige siden det første kom for mere end 30 år siden, og det bliver de ved med at være. 

 

På pigespil.dk finder du Mario Spil.

Super Mario er en af de helt klassiske figurer fra spil-historien. Super Mario mødte man første gang i Donkey Kong, hvor Mario skulle redde prinsessen fra den store gorilla af samme navn. På sin vej til prinsessen skulle Mario overkomme de mange forhindringer som Donkey Kong kastede ud foran Mario.

Siden hen er Super Mario vel nærmest vokset sig større og mere kendt en Donkey Kong, og i dag er der nok flere som kender de forskellige Mario spil, end de kender Donkey Kong spil.

Den italienske blikkenslager med sine blå overalls, røde overalls og røde kasket er blevet et spil ikon. Super Mario spil er efterhånden blevet en genre for sig selv, og jeg tror ikke længere der findes tal på, hvor mange udfordringer den italienske blikkenslager har været igennem i årenes løb.

Vi har på pigespil.dk samlet en håndfuld gode Mario spil, hvor Mario endnu en gang er udfordret, og hvor du som spiller, må hjælpe ham med at redde dagen.

Når man skriver Super Mario spil, og Mario spil i det hele taget, vil de fleste nok straks tænke på det klassiske Super Mario Bros, som er det her spil i 2D, hvor Mario skal igennem en bane, med forskellige rør, som han kan komme ned i, og op ad. Der er svampe, skildpadder, mønter og alle de klassiske elementer fra Mario spil.

I nogen af vores spil har du også mulighed for at møde netop Super Marios bror, Luigi. Han ligner Mario, han er lidt højere og bærer en grøn trøje og hat i stedet for Marios røde tøj. Der er ingen tvivl om, at Super Mario igennem tiden har sikret mange timers underholdning verden over, og vi er helt sikre på, at Mario stadig den dag i dag, leverer underholdning af en høj kvalitet. – Endnu en gang, redder blikkenslageren dagen.