Male & tegne

Male & Tegnespil

 

Det er sjovt og hyggeligt at male og tegne, og når du gør det her i disse male og tegnespil, slipper du endda for at skulle rydde op efter dig, hvilket jo aldrig er sjovt. Der er en masse sjove forskellige tegne og malespil, hvor du skal farvelægge eller male male efter forskellige motiver. Det er sjovt, og så får du også en bedre finmotorik af det. Det er sundt for kreativiteten at male, og hvem vil ikke gerne være kreativ?

 

I vores sektion for tegne og malespil, er der en masse forskellige sjove spil hvor du skal male og tegne ligesom du vil. Eksempelvis kan du farve en af Disneys meste elskede figurer Snehvide sammen med Gnavpot, men du må hellere holde dig inden for stregerne, ellers kunne Gnavpot godt finde på at blive sur.

Farv Snehvide Og Gnavpot Farv Snehvide Og Gnavpot
Mal Bjørnen Mal Bjørnen
Mickey Og Vennerne Mickey Og Vennerne
Farv Nemo Farv Nemo
Mal Heste Mal Heste
Farv Bratz Farv Bratz
Farv Dyr I Junglen Farv Dyr I Junglen
Disco Nails Decoration Disco Nails Decoration
Love Letter Decoration Love Letter Decoration

Mal Heste på pigespil.dk

 

Du kan vælge det sjove Mal Heste spil, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige heste, der alle skal have noget farve. Du vælger selv om det skal være en arabisk, en arbejdshest eller måske rytteren der skal en tur under penslen. Du kan male alt lige fra hove, til manke og pels. Og på rytteren kan du bestemme alt fra mønsteret på jakken til hvilken hjelm, der skal bæres.

 

Hvis du er til lidt mere eksotiske dyr, kan du også vælge at farvelægge nogle af junglens dyr i male og tegnespillet Farv Dyr i junglen. Her skal der farver på alverdens dyr som eksempelvis aber, papegøjer og hvad man ellers finder i den dybe jungle. 

 

Hvis du gerne vil tegne og male rigtigt, kan du også gå på opdagelse i Disney’s malebog i Mickey & Vennerne. Her finder du  alle de populære figurer fra som Anders And, Andersine, Pluto, Rip, Rap & Rup, Mickey Mouse, Minnie og Fedtmule. Lige til at printe ud og farvelægge i hånden. Når du først har printet billederne ud, kan du ellers bare gå amok med tusser, maling og farveblyanter, og når du er færdig, kigger du bare forbi igen og finder nogle nye motiver, du gerne vil putte farver på. Det kan ikke være meget lettere.