Garfield

Garfield spil

 

Der er svært at forestille sig en dejligere og mere elskværdig kat end den fantastiske Garfield, der har henrykt generation efter generation med sin fantastiske livsstil og uimodståelige humor. Den store dovne og lidt overvægtige kat blev født på en italienske restaurant, men ejeren var nødt til at skille sig af med ham, fordi han spiste alle råvarerne, men kærligheden til italiensk mad, kunne han ikke fjerne, så den dag i dag elsker Garfield stadig lasagne. 

Coopcatch Coopcatch
Foodfrenzy Foodfrenzy
Garfield FH Garfield FH
Garfield 2 Garfield 2
Garfield SPP Garfield SPP

Garfield - en hat after mad

 

Siden Garfield første gan så dagens lys tilbage i slutningen af 70‘erne, har han medvirket i et hav af film, tegneserie og ikke mindst en meget lang række Garfield spil, hvor han er blevet udsat for lidt af hvert. I vores sjove garfield spil er der mange forskellige ting at tage sig til, og mange opgaver du kan sætte ham på. Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at flere af spillene handler om Garfields helt store passion, nemlig hans enorme appetit. Prøv eksempelvis spillet Foodfrenzy, hvor du skal hjælpe Garfield med at fange mad, der falder ned fra filmen. Men du skal være opmærksomhed på, hvad det er du fanger, for mens Garfield gerne vil have kage eller Lasagne og mange usunde sager, så gør du klogt i at holde dig lidt væk fra grøntsager og ting, som Garfield ikke bryder sig specielt meget om. I spillet Coopcath handler det også om at finde kurven frem og fange ting. De falder dog ikke ned fra himlen, men kommer fra høns. Du skal fange deres æg i dette sjove Garfield spil. Men du må få alt i verden ikke fange vandmelonerne og tomaterne, da det jo ikke er mad for en kat som Garfield. Du skal fange så mange som muligt på 30 sekunder, inden du går videre til næste.

 

Slå Futte i bordtennis 

 

Du kan også prøve det super sjove garfield spil Garfield SPP, hvor du skal dyste mod hunden Futte i den ædle sport bordtennis. Du skal dog være vaks med musen, for selvom Futte måske ikke er verdens klogeste hund, er han ikke dårlig til at spille bordtennis, så du skal være vågen, hvis du vil vinde over ham 

 

Garfield spil er lige så sjove som Garfield selv, og man kan derfor hygge sig med det i mange timer, og med det gode udvalg du finder her, kan du uden tvivl finde et spil, der lige præcis passer til dig.