Dans & musik

Dans og musik spil

 

Findes der noget bedre end at bevæge kroppen ved at danse. I den store sektion for dans og musik spil, er der et dejligt udvalg af forskellige sjove spil, hvor du skal vise at du har skruet dansefødderne rigtigt på. Du kan dyste mod dig selv og en highscore, eller du kan dyste mod nogen af dine venner eller veninder i de mange sjove danse spil, hvor dine evner for alvor kan blive sat på en prøve.

Dans Boboli Dans Boboli
Dance Totaly Dance Totaly
Cheerleaders Cheerleaders
HIP HOP Dont Stop HIP HOP Dont Stop
Junglejiggy Junglejiggy
We Dance We Dance
Danse Ko Danse Ko

Dans for hele kroppen

 

I danse spillet cheerleaders skal du hjælpe de fire seje cheerleaders med at lave den helt rigtige serier, som de kan bruge, når de skal ud og støtte deres hold, eller måske deltage i konkurrencer med deres flotte dans. Men du skal være hurtig på piletasterne, for det er ikke let at være cheerleader, og der bestemt heller ikke let, at være den der sørger for, at de gør det perfekt. Heldigvis er der nogle træningsrunder, du kan prøve inden den for alvor går løs.

 

Du kan også prøve kræfter med Hip Hop dans i danse spillet Hip Hop Dont Stop, hvor de skal hjælpe tre fresh piger med at blive gode til at danse. Men også i dette danse spil skal du virkelig være hurtig på tasterne, hvis du vil have succes med dine dansere, et sjovt musik spil hvor du skal holde hovedet koldt. Det er nemlig ikke let at danske hip hop, så du skal ikke tøve for længe med at ramme de rigtige taster, så får du nemlig nogen topscore.  Også i We Dance kan du prøve kræfter med dans, men her er der både lidt hip hop, street dance og meget mere. 

 

Også for sjov

 

Det hele behøver dog ikke være lige seriøst. Så hvis det hellere skal være lidt sjovt, kan du jo for eksempel prøve Danse Ko, hvor du skal få den skøre ko til at danse efter instruktionerne, men Ko’en er ikke så god til at danse, så du er nødt til at lære den hvordan man gør, og det er ikke altid helt let. Du kan også hjælpe den håbløse tiger Boboli i musik spillet Dans Boboli. Han vil så gerne være god til at danse, men det bliver han ikke uden øvelse og træning, og det er her du kommer ind i billedet. Du skal nemlig sørge for, at han bliver god og dermed også en glad tiger. 

 

Der er som du kan se masser af sjove musik spil og danse spil, hvor du virkelig kan prøve kræfter med den ædle kunst at danse.