Bratz

Bratz spil

 

Bratz blev første gang introduceret for verden i 2001, da de fire dukker Cloe, Jade, Sasha og Yasmin første gang så dagens lys. Siden da er der solgt millioner af dukker verden over, og det er blevet til utallige tv-serier, film, tøj, plakater og mange andre gode ting. Det er heldigvis også blevet til en masse gode Bratz spil, og du kan finde nogen af dem her, som du kan have sjov med i mange timer. Både alene eller sammen med dine veninder. Du kan naturligvis også vælge at spille i mod dem, hvis du gerne vil have lidt konkurrence med ind i de sjove Bratz spil.

Fish tank Fish tank
Getting ready Getting ready
Ice champions Ice champions
Makeover Makeover
Ponyz Ponyz
A Rock Singer A Rock Singer
Cute Bratz Doll Dressup Cute Bratz Doll Dressup

Bratz og moden

 

Når man siger Bratz, kan man ikke lade være med at sige tøj og mode, og det er da også det mange af spillene handler om. I Getting Ready skal du hjælpe pigerne med at finde det perfekte outfit. Du vælger selvom om det skal være Cloe, Jade, Sashe eller Yasmin, du vil hjælpe med at klæde på. 

 

Du kan også prøve det super sjove Bratz spil Ice Champions, hvor du kan være skøjteprinsesse for en dag. I spillet skal du vælge hvad for noget musik du vil skøjte til, ligesom du også skal vælge den perfekte serie, der gør dommerne glade. Jo bedre din serie er sat sammen, desto højere score giver dommerne dig også. Du kan enten prøve at forbedre din egen score, eller du kan dyste mod dine veninder og se hvem af jer, der egner sig bedst som skøjteprinsesse. 

 

Bratz makeover

 

Helt i Bratz’ ånd er der også et Makeover spil, hvor du får lov til at lave en makeover på en af pigerne, du vælger selv, hvem af dem det skal være. Du bestemmer alting, hvordan deres hår skal sidde, hvordan deres makeup skal se ud, hvordan neglene skal være, om hun skal have lidt glimmer på, og om der skal være et mønster på hendes bluse eller ej. Kort sagt så er det dig der bestemmer. I samme boldgade kan du også vælge A Rock Singer, hvor du skal klæde dem på til koncert, så de ser perfekte ud til at stå foran tusindvis af fans der hylder dem og deres gode musik.

 

Der er masser af Bratz spil at vælge imellem, du skal bare finde din favorit og så er det ellers bare at gå i krig med det, og blive så god som muligt så du kan udfordre dine veninder på highscore.