Barbie

Barbie spil

 

Selvom det ikke er til at se på skønheden, så er Barbie faktisk mere end 50 år gammel. Første gang Barbie så dagens lys, var nemlig tilbage i 1959, da Ruth Handler lavede en dukkede, som hun baserede på en tysk dukke ved navn Bild Lilli. Hverken Mattell som lavede producerede dukken, eller Ruth handler, mente dog at det var et specielt passende navn til så smuk en dukke, og de besluttede sig for at hun skulle hedde Barbie, og det har hun nu gjort i 54 år.

 

Lige siden den første dukke kom på markedet, har Barbie været den mest populære dukke verden nogensinde har set, og der er da også komme mange forskellige ting baseret på den populære dukke. Udover tøj, smykker, sengetøj, alverdens forskellige former for legetøj, film, bøger og naturligvis findes der også en bred variation af barbie spil.

Shion fever Shion fever
Barbie Upcoming Date Barbie Upcoming Date
Barbie house Barbie house
Summer Summer
Barbie Barbie
Heefthonger Heefthonger
Barbie In Venice Barbie In Venice
Super Barbie Sister Transform Super Barbie Sister Transform
Barbie Treasure Hunter Princess Barbie Treasure Hunter Princess
Barbie Kawai vs Rock style Barbie Kawai vs Rock style
Barbie Prom Girly or Glam Barbie Prom Girly or Glam

Barbie skønhedsspil

 

Et af de mange barbie spil, du kan spille her, er Barbie House, hvor du skal hjælpe med at indrette Barbie’s flotte hus i tre etager. Du skal vælge alt lige fra hvor hendes badekar skal stå til hvor sminkespejlet skal stå. Du skal også vælge hvordan tingene skal stå i hendes køkken. Et sjovt lille spil, som du aldrig bliver helt færdig med. Du kan nemlig sikkert altid finde en lille ting, der kan forbedres for at gøre hendes hus endnu mere dejligt og imødekommende. 

 

Når man snakker om Barbie spil, er man naturligvis også nødt til at nævne fashion, makeup og mode. Alt dette kan du kombinere i barbie spillet Shion Fever, hvor du skal vælge alt hendes tøj til enten “funky & fab”, “sporty & stylin”, “preppy & pretty” eller “sweet & sparkly”. Du bestemmer alt fra sko, tasker, bukser/kjole til hendes trøje og hat, hvis du synes at hun skal have sådan en på. Der er masser af lækre styles at vælge imellem og masser af kombinationsmuligheder.

 

Barbie på date

 

Du kan også vælge barbie spillet Barbie Upcoming Date, hvor Barbie er på vej ud på en date med Ken, men hun har et stort problem. Hun ved ikke hvad hun skal tage på, og det skal du hjælpe hende med at finde ud af. Ken er hendes helt store kærlighed, og hun vil naturligvis gerne se så godt ud som overhovedet muligt. Du bestemmer om hun skal have kjole, nederdel, shorts eller jeans på. Du bestemmer også hvordan hun skal sætte håret. Bare hun bliver lækker.