Gratis/Sjove børnespil

Her finder du gratis spil for børn. Vi har igennem en længere periode forsøgt at samle en stribe sjove online spil. Faktisk synes vi selv at vi er sluppet ret godt fra det.

Hos pigespil.dk finder du først og fremmest online spil for børn. Vi har inddelt det i forskellige kategorier så du hurtigt kan finde lige præcis det spil, som du har mest lyst til at spille.

Fælles for alle vores spil er, at de er hurtige at forstå, så børnene hurtigt kan komme i gang med at spille, og ikke først skal bruge meget tid på at forstå formålet med spillet.

De forskellige kategorier man møder er blandt andet: Sminkespil, Klæd ud spil, Heste spil, Action spil, Male og tegne, Tænke spil, Spil med dyr, Mad spil samt Dans og musik.

Kendetegnene for alle disse er, at der er tale om gratis spil for børn. Vi har udvalgt spillene efter forskellige kriterier. Det vigtigste kriterium har dog været at det skulle være sjove online spil. Spillene skulle ikke bare være sjove, det skulle også være online spil for børn.

Internettet er fyldt med denne slags spil, og ud af disse mange muligheder mener vi, at vi har valgt de bedste ud til vores hjemmeside.

For at det også skal være sjovt for børn, har vi kigget på de figurer som indgår i spillene. Vi er sikre på at børnene hurtigt kan finde favorit figurer blandt de spil man finder på pigespil.dk

I vores spil, finder man alt fra dyr, væsner til figurer børnene måske kender fra andre sammenhænge. Figurerne er essentielle i forhold til sjove online spil for børn.

Vi mener selv, at vi har spil for en hver smag. Her i vores store samling af gratis spil for børn.