Børnespil

 

Pigespil.dk har et kæmpe udvalg

Hos pigespil.dk finder du en lang række spil for børn. Faktisk er børnespil et af vores kerneområder. Vi har samlet spil inden for forskellige genre, samt af forskellige sværhedsgrader. Et fællestræk for mange af spillene er, at de er lette at forstå, og at de fleste børn selv vil kunne finde ud af spillets formål.Spillene har en flot og imødekommende grafik, og med figurer som de fleste børn kender fra forskellige sammenhænge.

Man finder også en stor samling af dyrespil, hvor børnene kan spille forskellige spil med mange dyr som børn kender, og samtidig vil de hurtigt kunne lære de øvrige dyr at kende. Her møder man blandt andet dyrene, elefanter, flodheste, køer, og æsler. Med alle disse dyr, møder man forskellige karakteristika ved dyrene, og kombinerer dermed på fineste vis leg med læring.

På pigespil.dk finder man spil for børn, som på fin vis kombinerer leg og læring. På den ene side vil børnene føle sig underholdt, formentlig endda ret godt underholdt, samtidig med at de via leg vil opnå en læring om forskellige ting. Dette betyder også at vores børnespil udfordrer børnene på deres evner, og gennem denne udfordring mener vi også, medvirker til at skubbe børnenes i den rigtige retning.

Vi har nøje udvalgt de spil som findes på hjemmesiden, og derfor kan du være sikker på indholdet er i top, når det drejer som er spil for børn.Med godt indhold, mener vi også at der er grundlag for mange timers god underholdning for børnene. Børnespil på pigespil.dk er lette at forstå og at spille. Mange børn har allerede brugt mange timer her på hjemmesiden. Dette forpligter selvfølgelig, og derfor tager vi børnespil seriøst.

Find de bedste børnespil

Når man ser på computerspil generelt, så man hurtigt indse, at det primært er en verden, hvor der bliver taget hensyn til drengene. Der udkommer det ene spil, hvor man skal skyde og køre bil efter det andet, og det er tydeligt at det er drenge der er fokusgruppen. Men betyder det at piger ikke spiller computer? Nej det gør det i hvert fald ikke.

Flere og flere piger spiller computer hvert eneste år, og det er de voldsomme ”drengespil” såvel som de mere afslappede spil. Derfor er det på tide, at der bliver taget mere hensyn til pigerne ønsker og behov når det kommer til computerspil. Når det kommer til, at finde spil som pigerne vil kunne få glæde af, så er der ikke mange der har mere at byde på end pigespil.dk. Det er en side, hvor man kan spille alverdens sjove og lærerige spil, og det er endda ganske gratis.

Der er spil som både piger og drenge vil kunne more sig med, men det er primært pigerne og deres behov som der bliver taget hensyn til derinde. Det vil sige spil med Barbie, Bratz og meget mere der er i højsædet.

Vi har samlet en lille oversigt over nogle af de bedste kategorier, der findes på siden.

Hestespil

Alle unge piger elsker heste og derfor vil de naturligvis også gerne spille spil med dem. Pigespil.dk har en masse forskellige spil i den kategori, hvor pigerne kan få masser af sjov og ballade med hestespil. Der er påklædningspil, spil om hesteløb og meget mere til hestepigerne.

Barbiespil

Vores elskede Barbie har naturligvis også en lang række spil, hvor man kan lege påklædning og meget mere med den verdenspopulære figur. Der er også spil om indretning af Barbies drømmehus, samt sjov med dates og dets lige.

Hello Kitty

Hvis man ønsker nuttede spil, så er Hello Kitty kategorien, hvor man kan finde alt det nuttede kattesjov og leg som man kunne ønske. Den velkendte kat har en række spil, som man kan spille ganske gratis hos Pigespil.dk.

Computerspil er en hyggelig beskæftigelse

Det er hyggeligt at spille computer, når vejret ikke ligefrem indbyder til udendørs aktiviteter. Især nu hvor efteråret raser og dagene bliver korte. Snart kommer julen og så kan man hygge sig foran skærmen mens mor hygger sig i køkkenet med en kop varm Gløgg.